09-10-2016 CX JOSFERONCUP | In het najaar en de winter stappen veel leden van de racefiets over op de crossfiets of de MTB. Daarnaast is er een sterke groei te zien in het aantal MTB-leden. Geen wonder dus dat veel leden meedoen in de JosFeronCup. Dit is een laagdrempelige CX/MTB-competitie met maar liefst 17 wedstrijden in Limburg en directe omstreken.

Op 9 oktober was er de wedstrijd in Baarlo. Daar stonden twee leden op het podium.

Pien Limpens won bij de Dames. Ze had bijna anderhalve minuut voorsprong op nummer twee. Een prachtige prestatie.

Lars Rouffaer werd derde in de categorie Jeugd3! In deze categorie doen veel jeugdleden mee. Bram van Eijsden werd 10e, Radan Adriaans 16e, Finn Roumen 20e, Jeunke Timmermans 24e, Joris van der Niet 26e, Demiano Boels 27e en Denzel Verhulst 28e.

In de categorie Jeugd3 kwamen onze nieuwe leden Lieke Janssen en Anne Schumacher in actie. Lieke werd tweede meisje en 7e overall. Anne eindigde op een mooie 23e plaats overall.

Bij Jeugd1 werden Jules van Neer 6e en Levi Glaesmaekers 14e. Bij Jeugd werden Jaida Nagy 4de, Sjoerd Spanjaard 5de, Femke Spanjaard 13de en Sem Maessen 18e.

In de categorie Masters kwamen enkele Toerleden in actie: 28e Ed Meerburg, 30e Ron vd Weijer, 35e Perry Adriaans, 39e Rob Verhulst. Pepito Boels startte wel, maar viel helaas uit.

Website van de JosFeronCup: limburgcross.nl

Foto’s: Rosalie Brugmans en  Mirte Klerkx