Van zaterdag 27 april t/m dinsdag 30 april vonden de Trainingsdagen Rob Ruijgh Development Team (RRDT) plaats.

De 9 leden van het RRDT, Bowen en Radan Adriaans, Maureen Arens, Lieke Janssen, Lars Rouffaer, Finn Roumen, Scarlett Souren, Nick Thoolen en Iris Timmermans verzamelden zich op zaterdag om na hun handtekening onder het RRDT-contract geplaatst te hebben de fiets te pakken en de wedstrijd voor zondag Eijsden te verkennen.
Een mooie binnenkomer was de overwinning van Lieke Janssen deze dag in het Belgische Gullegem, na een solo van 18 km.

Op zondag volgde de wedstrijd in Eijsden voor de nieuwelingen jongens (Finn 8e, Lars 12e en Radan 26e) en nieuwelingen meisjes (Maureen 5e, Scarlett 10e en Iris 13e) en voor de junioren heren te Jesseren-Borgloon (Nick 26e en Bowen lek laatste ronde).

Op maandag volgde dan een 140 km lange duurrit door de Voerstreek en Ardennen gevolgd door nog een stevige duurrit op dinsdag van 130 km in de Haspengouwstreek.
Af en toe een lek bandje maar gelukkig prachtige weersomstandigheden gedurende op met name maandag en dinsdag.

Overdag en gedurende de avonduren strooide Rob Ruijgh de ene na de andere tip waarvan de leden gretig gebruik maakten.
Tevens waren wedstrijdbesprekingen, evaluaties onderdeel van de RRDT Trainingsdagen.

Op maandag hadden we winnaar van de actie RRDT Mart Cremers op bezoek die gelijk ook zijn passie fotograferen uitoefende. Op de facebook pagina van het RRDT staan verschillende mooie foto’s van Mart. Waarvoor onze dank!
Onze ploegleider Perry Adriaans praatte Mart bij over het wel en wee van het RRDT en de Bergklimmers.

Tenslotte willen wij Rob en Vivianne Ruijgh van harte bedanken voor het verder ondersteunen van het RRDT tijdens dit weekend in de vorm van de nodige voeding, hartelijk dank!

Bijgaand een selectie van foto’s en filmpjes gemaakt tijdens de RRDT Trainingsdagen.