Het zit Sabrina Stultiens niet altijd mee, maar ze komt steeds sterker terug!
Namens alle Bergklimmers heel veel beterschap gewenst en hopelijk zien we je weer snel terug op de fiets!

WTZsr Wcl Bergklimmers

 

Sabrina: een update over mijn hersenschudding nadat ik 10 weken geleden met mijn fiets ben gevallen. Vijf weken erna heb ik een terugval gehad, erger dan het in eerste instantie was.

Nadat ik een neuropsychologisch onderzoek heb gehad, ben ik sinds kort begonnen met de revalidatie. Ik heb een dagschema waar ik me aan moet houden om overprikkeling van mijn hersenen te voorkomen. Zelfs bezoekjes van mijn beste vriendinnen moet ik erg kort houden. Verder ben ik blij om de progressie die ik al maak in mijn wandelingen, van eerst 10min naar nu 20min.

Ik krijg goede begeleiding en ben dankbaar voor de allerliefste mensen om mij heen. Het is soms lastig om mezelf niet te pushen om door te gaan terwijl ik dat zo gewend ben om te doen. Nu is het helemaal het tegenovergestelde en moet ik leren om veel te rusten en bijv niet een stukje langer te wandelen dan gepland is.

Dus ik moet geduld hebben. No matter what, i’ll keep fighting!

👊 X Sabrina