De Beloften/Elite mannen van Wcl Bergklimmers staan gereed voor een nieuw uitdagend wedstrijdseizoen 2020 waarin een divers (internationaal) wegprogramma wordt afgewerkt!

Het Team beloften/elite wordt gevormd door renners die geboren zijn in 2001 of eerder.

Het Team beloften/elite staat onder leiding van de ploegleiders Ron Drent, Rob Hoogenberg en Roger Verhaegh. Verder bestaat de begeleiding uit soigneur Ankie Smeets.

In de winter worden gezamenlijk de winterduurtraining op zaterdag afgewerkt waardoor een goede basis wordt gelegd voor de rest van het jaar. 

Het programma dit jaar bestaat uit klassiekers in binnen- en buitenland, omlopen, tijdritten en criteriums in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Clubcompetitie-wedstrijden, Topcompetitie-wedstrijden, U23-wedstrijden en open klassiekers. 

Tenslotte is het mogelijk ook een plaatsje in de NCK-ploeg beloften/elite te krijgen.

Vanaf 2019 is Wcl Bergklimmers bij de beloften/elite een samenwerkingsverband met TWC de Kempen Valkenswaard aangegaan en vanaf 2020 sluit TML Dommelstreek Geldrop daarbij aan. Dit om een representatief en uitdagend programma samen te kunnen rijden. Dit zal zowel in nationaal als internationaal verband geschieden.

Kortom een uitdagend programma het gehele jaar door, vanaf februari tot en met begin oktober.

De renners en begeleiders streven uiteraard het hoogst haalbare na. Dat is een zware opgave gezien het feit dat er veel renners zijn en het podium maar 3 plaatsen kent. Dit impliceert ook dat we met respect voor elkaar en met elkaar stapjes willen gaan zetten. Topklasseringen buiten het podium zijn in deze ook doelstellingen die we willen nastreven.

Wij wensen alle beloften/elite heel veel succes voor dit wielerseizoen toe!

Kader/begeleiding beloften/elite Wcl Bergklimmers

 

Team (2019)

  20170109-IMG_3049 

Onze sponsoren