Vrijdagavond 2 november vond wederom de najaars Algemene Leden Vergadering plaats te Sittard, in het mulitfunctioneel centrum ‘Onger de 2 Torens’.

Ruim 100 aanwezigen werden door de Voorzitter Peter Bouwels door de Algemene Leden Vergadering geloodst. In deze bijeenkomst mocht het bestuur zich verheugen op de aanwas van 3 nieuwe bestuursleden Marcel Frissen, Zef Romers en Ivo Spanjaard.

Tijdens de BBQ-avond werden ook de clubkampioenen gehuldigd, ook de stimuleringsprijs jeugd en Bergklimmer van het jaar werd uitgeroepen.

De stimuleringsprijs jeugd 2018 werd vergeven aan Jules van Neer die dit jaar veel pech kende met oa een aantal valpartijen, ziektes maar zich er toch weer bovenop knokte en nog mooie prijzen kon winnen.

Bergklimmer van het jaar werd Kaj Verhaegh die dit jaar wereldfaam verwierf met topprestaties in het nieuwe opkomende wielrenonderdeel Fixed Gear.
Een aantal sponsoren uit het vorige sponsorblok waren ook op deze avond aanwezig en ontvingen uit handen van voorzitter Peter Bouwels een cadeau namens de Bergklimmers.

Tenslotte ontving clublid en fotograaf Theo Gelissen een mooie winterjas met opdruk voor zijn tomoloze inzet tijdens allerlei wielerwedstrijden om elke wielrenster en wielrenner van een mooie foto te voorzien.

De volgende Bergklimmersactiviteit zal de nieuwjaarsreceptie op 12 januari as zijn waar alle nieuwe Teams in de nieuwe wielerkledij zullen worden voorgesteld.

Het bestuur

Foto’s van wie anders: Theo Gelissen (op 1 na dan 🙂 )