Het beloofd zaterdag 8 juni een waar spektakel te worden op het Tom Dumoulin Bike Park! Wcl Bergklimmers organiseert dan de jeugdwedstrijden categorie 1 t/m 7 in het raamwerk van de Hammer Series editie Limburg. 

Maar liefst 375 jeugdwielrenners uit 5 landen zullen aan de start staan.

Hiermee is de Hammer Youth binnen 3 jaar gegroeid naar de grootste jeugdwedstrijd van Nederland, afgezien van de Nederlandse Kampioenschappen. 

De Hammer Youth is ook de ultieme voorbereidingswedstrijd voor het Nederlandse Kampioenschap voor jeugdwielrenners hetgeen 1 week later in Ameide wordt georganiseerd. Maar liefst 11 van de 12 Nederlandse Kampioenen m/v en 85% van de eerste 3 in de uitslag Nederlands Kampioenschap zullen hun beste beentje voorzetten zodat kwaliteit en kwantiteit voor spetterende wedstrijden zullen zorgen. Ook zal het vernieuwde parcours met de kasseienweg richting de berg het peloton uit elkaar doen spatten. 

Inmiddels is het concept Draaiboek Hammer Youth 2019 gereed, hierin vind u alle benodigde informatie terug hetgeen deze dag staat te gebeuren. Klik hier voor inzage hiervan: Concept Technische Gids HAMMER YOUTH 2019

Wij wensen alle deelnemers, familie, belangstellenden en overige bezoekers een geweldige wielerdag HAMMER YOUTH 2019 toe!

Organisatie Hammer Youth