Alle jeugdwielrenners worden gekoppeld worden aan de deelnemende Profploegen van de HAMMER LIMBURG. Dit in verband met het ploegenklassement waarin de jeugdrenners samen strijden voor de 3 ere-prijzen in het ploegenklassement. De leden van elk zo’n ploeg (op dit moment 18 jeugdrenners per ploeg) kunnen punten halen in hun wedstrijd voor hun ploeg.

De ploeg met de meeste punten behaald de overwinning in het ploegenklassement. De leden van de winnende ploeg krijgen allemaal een ere-medaille. Zo ook de 2e ploeg in de eindrangschikking en de 3e ploeg in de eindrangschikking.

Voor het inschrijfbureau onder leiding van Rob Verhulst is het een hele puzzel om de indeling van de jeugdrenners voor elkaar te krijgen. Zeker met alle aan- en afmeldingen de laatste week voorafgaand tot en met vandaag.

Bijgaand vinden jullie in de overzichten terug voor welke ploeg je gaat fietsen en wie je ploegmaten zijn. Ook vind je nu terug wat je eindcijfer van het rugnummer is zodat je weet waar je in de fuik plaats kunt gaan nemen (conform de vooraf gedane loting jury/organisatie).

Wij wensen iedereen morgen een hele mooie wielerdag toe, maar vooral, heel veel plezier met je wielervrienden en wielervriendinnetjes!

HAMMER YOUTH, BE THERE!! BAMMM

Overzicht ploegindelingen + rugnummers (klik op de Categorie):

Let op: categorie 3 t/m 7 hebben meerdere pagina’s!!

Categorie 1 Ploegindeling + Rugnummer  

Categorie 2 Ploegindeling + Rugnummer

Categorie 3 Ploegindeling + Rugnummer

Categorie 4 Ploegindeling + Rugnummer

Categorie 5 Ploegindeling + Rugnummer

Categorie 6 Ploegindeling + Rugnummer

Categorie 7 Ploegindeling + Rugnummer