29-06-2016 BESTUUR |

Even een tussenstand van zaken bij WCL Bergklimmers afdeling weg en MTB.

40 jeugdleden
25 nieuwelingen/junioren (dames en heren)
27 amateur/elite en belofte renners (dames en heren)

Die bijna iedere week een wedstrijd rijden en 2 keer per week bij de club kunnen trainen door de inzet van onze vrijwilligers. De trainingen voor de jeugd zijn gestart in maart en er is inmiddels 30 keer een training verzorgd van ca. 1,5 uur aan ca. 40 jeugdleden gegeven door steeds minimaal 6 trainers. dit zijn 270 vrijwilligers uren.

De trainingen voor de nieuwelingen,junioren , elite, belofte en amateurs zijn in januari begonnen, inmiddels zijn er 40 trainingen verzorgd van gemiddeld 1,5 uur door steeds minimaal 2 trainers. Dit zijn minimaal 120 vrijwilligers uren.

Vanaf 28 februari tot heden inmiddels 44 gefaciliteerde wedstrijddagen aan de afdelingen nieuwelingen/junioren/elite/belofte en amateur aangeboden. Mogelijk gemaakt door de inzet van onze vrijwilligers. Per wedstrijd dag minimaal 4 leden ploeg leiding. Gemiddeld, inclusief reistijden, 6 uur per wedstrijddag. Dit zijn 1056 vrijwilligers uren.

In totaal dus tot heden ca. 1446 vrijwilligers uren en dan duurt het seizoen nog tot half oktober. Reken er dus nog eens zeker 1000 uren bij. In totaal maar liefst bijna 2500 uren belangeloos ingezet door onze vrijwilligers.

En in dit kader wil ik dan verder ook noemen de diverse commissies > Jeugdcommissie Weg en Jeugdcommissie MTB, kledingcommissie, ontwerp- en designcommissie.

Ook de ouders van met name de jeugd die op dit moment instaan voor het veilig kunnen trainien op de Tijdelijke Veilige Wieleromgeving door het opzetten en afruimen van de afzettingen, het vegen van het parcours en het bemannen van veiligheidsposten.

Verschillende leden die zich inzetten als ondersteuning bij het technisch kader.

De mensen achter de verschillende organisaties zoals Nieuwjaarsreceptie, clubvoorstelling, dOllE DiNSdaGen en DoNDerDAgen en NCK. En natuurlijk ook het Bestuur. Ook aan hen onze grote dank.

Ik denk dat het meer dan gepast is om eens stil te staan bij de inzet van deze vrijwilligers die belangeloos en zonder enige vorm van vergoeding wekelijks klaar staan voor onze leden. Alle vrijwilligers wil ik van harte bedanken voor jullie geweldige inzet.

Namens het bestuur Ton Storms.