Vandaag stond ik aan de start van Geldrop. Er was vandaag veel regen en het was een bochtig parcours, mijn favoriete ding.

Aan de start stonden 23 nieuweling en junioren dames.

Ik heb me het eerste uur in de groep rustig gehouden en heb eigenlijk niks gedaan totdat Ilse Pluimers de laatste 10 ronden weg reed Ik twijfelde totaal niet en ging er direct achteraan en ik had haar vrij snel te pakken. Ik keek achter me en zag dat we al een kleine voorsprong hadden. Ik nam direct over, 10 seconden werden er 20 en 20 seconden werden er 30, uiteindelijk hadden we op het eind 2 minuten en 2 seconden voorsprong.

We zijn de hele tijd weg gebleven en hebben het op de finish sportief uitgevochten. Helaas kon ik Ise in de sprint niet houden en werd ik 2e.

gr Lieke Janssen

NOOT redactie: mede door deze prestatie en de schitterende 4e plaats in de klassieker Omloop van de Kleine Hein leidt Lieke op dit moment het Math Salden Klassement. Een klassement waarin de prestaties van de nieuwelingen, junioren, amateurs, masters en sportklasse (heren en dames) worden gewaardeerd. Onze nieuwelingenmeisjes doen het zeer goed in dit klassement want Scarlett Souren staat op dit moment 4e en Iris Timmermans 6e!