Wcl Bergklimmers stelt de toekomst van clubrenners veilig dankzij samenwerkingsverband met TWC de Kempen en TML Dommelstreek.

Voor het seizoen 2019 heeft Wcl Bergklimmers (Rob Ruijgh Development Team) voor de categorie U19, heren junioren, een samenwerkingsverband gesloten met de Brabantse wielerverenigingen TWC de Kempen en TML Dommelstreek.
Voor de categorie Elite/Beloften is Wcl Bergklimmers een samenwerking overeengekomen met TWC de Kempen.

Door deze overeenkomst kunnen de junioren niet alleen deelnemen aan Nederlandse een- of meerdaagse wedstrijden en klassiekers, maar ook aan Duitse, Belgische en Luxemburgse.

De elite/belofterenners krijgen dankzij de samenwerking met TWC de Kempen een interessant en uitdagend programma voorgeschoteld. Zo nemen zij deel aan de clubcompetitie en beschikken ze over drie wildcards voor de topcompetitie. Daarnaast zal de Omloop van Valkenswaard in het programma worden opgenomen, kan er mogelijk een wildcard voor de Omloop der Kempen worden bemachtigd en wordt deelname aan Olympia’s Tour overwogen.

Via deze samenwerking bieden de deelnemende wielerverenigingen hun renners de kans op om nationaal en internationaal niveau ervaring op te doen en stellen ze op de lange termijn de toekomst voor clubrenners veilig.

*** EINDE PERSBERICHT ***

Contact mbt. het bovenstaande artikel loopt via Perry Adriaans (wtz@wclbergklimmers.nl).