17-03-2016 | Continental-team renner Glenn Hool slaat een nieuwe weg bij WCL Bergklimmers in!

Vorig jaar is Glenn tijdens een training geschept door een pickup auto met zwaar letsel als gevolg en dito operaties. Nog altijd revalideert Glenn in het verlengde hiervan en heeft noodgedwongen moeten besluiten een punt achter zijn actieve wielercariere te moeten zetten. Glenn was een talentvolle renner die regelmatig in de voorste rangen meestreed en zijn plaats in het continental team Baby-Dump meer dan waard was.

Zijn ruime koerservaring en tactische inzichten wil Glenn nu als ploegleider met de Nieuwelingen en Junioren heren delen, samen met Perry Adriaans, de andere ploegleider. Samen zullen ze de groep jonge renners verder begeleiden en beter maken met als doel de renners bij de beloften/elite groep Wcl Bergklimmers af te leveren.

Glenn is erg enthousiast over zijn nieuwe rol bij de Bergklimmers, de vereniging waar hij in de wielrennerij opgegroeid is en nu kan versterken met zijn expertise.

De vereniging Wcl Bergklimmers is verheugd een oud-Bergklimmer in deze rol te kunnen verwelkomen waarbij kennis niet verloren gaat maar gedeeld wordt met de opvolgers van Glenn.

Wij wensen Glenn heel veel plezier en succes toe!

Kader WTZ (WielerTechnischeZaken)
Perry Adriaans
Hugo Kamps

Foto: Elmar Krings http://www.rexite.de/