24-04-2016 | In de slotetappe van de Omloop van Borsele behaalde Maaike een 5e en Karlijn een mooie 9e plaats. In het eindklassement is Karlijn als 3e en Maaike als 5e geëindigd. Een prachtig resultaat, temeer omdat de eerste twee plaatsen door de Britse Jessica Roberts en de Franse Juliette Labous gevuld worden.

Joyce Arrammach reed haar eerste meerdaagse juniorenwedstrijd, haar verslag: “Op vrijdag 22 april werd de eerste etappe van de omloop van Borssele gehouden. Het was een individuele tijdrit. De tijdrit begon naar mijn gevoel zeer goed maar toen de wind tegenkwam was het hard ploeteren om het beste uit mezelf te halen. Een heel goed gevoel eraan overgehouden. De dag erna was de tweede etappe en ik had niet zo’n goede start. Ik was al wat laat bij de start en klikte ook 2 keer mis. Hard moeten werken om een beetje bij te blijven maar helaas gelost. Ik heb heel veel ervaring opgedaan in het internationaal veld en zal nog aan verbeterpunten moeten werken.”

Laura de Brouwer was gastrenster, haar verslag: “Donderdag kreeg ik plots te horen dat ze nog iemand zochten om het team volledig te maken. Na te wikken en te wegen heb ik uiteindelijk ja gezegd, want het leek me toch wel erg leuk om mee te doen. De tijdrit en de wedstrijd gingen beide wel redelijk, maar ben nog wel verbeter puntjes tegen gekomen. Verder was het een gezellig team en top begeleiding!

Laura, bedankt dat je hebt kunnen invallen!